Eerder deze week was daar de eerste trailer van Final Stand wat de laatste uitbreiding voor Battlefield 4 zal zijn. DICE Los Angeles is opnieuw verantwoordelijk voor de DLC die los en voor Premium zal verschijnen later dit jaar. Er gingen eerder geruchten dat deze content futuristische invloeden zou hebben en dat is ook zo.

Het is niet dat je met mechs gaat lopen, maar er is wel één heel speciaal wapen. In de bovenstaande video kun je niet alleen een eerste blik werpen op de map Giants of Karelia, maar zien we opnieuw de Rorsch X1 in actie. Dit wapen wat een Rail Gun is knalt werkelijk alles kapot. Een kogel uit dit wapen kan meteen een tank uitschakelen.

In de video krijgen we te horen dat het herladen lang duurt en dat je manueel elke keer een kogel in moet voeren na het vuren. Je hebt daarentegen geen ´bullet drop´ en na kort richten zet hij het doel vast. Dan hoef je alleen maar de trekker over te halen. Het is trouwens een Battlepickup en dus moet je het wapen wel eerst even zoeken.