Hoewel het nog steeds niet geweldig gaat met de PlayStation Vita, zijn er vanaf de lancering al wel genoeg exclusieve topgames verschenen. LittleBigPlanet PS Vita was daar één van. De game bood de bekende LittleBigPlanet-ervaring en voegde daar onder andere speciale besturingsmogelijkheden aan toe. Dit alles zorgde ervoor dat de game een regelrechte topper was, die je als PS Vita bezitter echt niet kan missen.

Mocht je een Vita hebben en de game toch nog niet in je bezit hebben, dan is er op 19 november misschien wel de perfecte uitkomst voor jou. Sony heeft zojuist namelijk LittleBigPlanet PlayStation Vita Marvel Super Hero Edition aangekondigd. Deze editie van de game bevat vanzelfsprekend de originele game, maar daarnaast zijn er ook verschillende extra’s. Zo zijn er speciale mini-games toegevoegd, compleet in een Marvel-thema en daarnaast krijg je toegang tot 18 Marvel-kostuums en allerlei items voor de level-creator modus.

LittleBigPlanet PlayStation Vita Marvel Super Hero Edition zal vanaf 19 november te koop zijn voor slechts €19,99. Deze prijs is, als je het ons vraagt, erg netjes en voor dit bedrag kan je de game eigenlijk niet laten liggen.