Destiny ligt sinds dinsdag wereldwijd in de winkels en er zijn waarschijnlijk al miljoenen Guardians actief in het universum. De game bevat naast een verhaallijn, strikes en het competitieve segment ook nog speciale evenementen. Sommige zijn al present in de game, zoals extra uitdagende strikes.

Bungie heeft nu meer details gegeven over aankomende evenementen voor september en oktober, zoals je hieronder op de afbeelding kunt zien. Vandaag kun je al aan de slag met Salvage wat een modus is waarin je 3 tegen 3 strijd om het pakken van relics. Vanaf 16 september kun je de Raid genaamd Vault of Glass samen gaan spelen met 5 andere spelers. Hiermee kun je Raid gear en materiaal mee verdienen.

Verder lijkt het er op dat we volop gevechten met voertuigen gaan krijgen in Combined Arms. Wat we kunnen gaan doen in Queens Wrath is nog niet bekend. In oktober is het tijd voor de Iron Banner. Hierin hebben de verschillen in levels en uitrusting van de Guardians wel effect. Alle evenementen zijn trouwens gratis.