Het najaar nadert en dat betekent dat de grotere titels van dit jaar bijna zullen verschijnen. Veel grote games zoals Driveclub, Call of Duty: Advanced Warfare, Assassin’s Creed: Unity en Far Cry 4 laten nu echt niet lang meer op zich wachten. De kans bestaat echter dat er dit najaar nog een PlayStation 4 game verschijnt, die nog niet is aangekondigd.

Dit gerucht ontstaat naar aanleiding van een advertentie van Sony die in de laatste editie van gamemagazine MCV is verschenen. De advertentie, die je op de afbeelding bovenaan dit bericht ziet, laat een overzicht zien van alle grote retailgames voor de PlayStation 4 die in september, oktober en november uit zullen komen. Onderaan is er nog een apart stukje met games die ook dit jaar verschijnen, maar waar nog geen exacte releasedatum van bekend is,

Hierbij staan SingStar: Ultimate Party, Grand Theft Auto V (die overigens gisteren een releasedatum kreeg) en als laatste ‘more to be announced’. Als we deze advertentie dus mogen geloven verschijnt er dit najaar nog minimaal één PS4 game die tot op heden nog niet is onthuld. Aangezien dit een officiΓ«le advertentie van Sony is, kunnen we eigenlijk geen enkele reden verzinnen waarom dit niet zou kloppen.

Nu gaan er gelijk allerlei geruchten om wat voor game dit dan zou gaan. Zou het toch waar zijn dat Beyond: Two Souls, na eerdere geruchten, een remake krijgt voor de PlayStation 4? We houden je in ieder geval op de hoogte.