Eerder deze week deelden we met jullie al een video waarin een nieuwe multiplayermap van Call of Duty: Advanced Warfare werd getoond. De video was afkomstig van IGN, waar het aankomende deel in de populaire shooter-franchise deze hele maand in de schijnwerpers staat. Vandaag is er opnieuw een map onthuld.

De map, die je in bovenstaande video kunt zien, draagt de naam ‘Recovery’. De map speelt zich af in Hawaï en bevat veel close-quarters actie. Het speciale aan Recovery is een dynamisch evenement wat halverwege een wedstrijd zal plaatsvinden.

De map bevindt zich namelijk op de rand van een vulkaan en deze zal gaan uitbarsten. Als de dreiging komt wordt er een compleet nieuw deel van de map geopend, waar je zo snel mogelijk naartoe moet zien te komen. Anders zal je bedolven worden onder het puin wanneer de vulkaan uitbarst. Dit brengt toch wat leuke dynamiek met zich mee. Bekijk de video hierboven en oordeel zelf.

Call of Duty: Advanced Warfare is vanaf 4 november verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. Wanneer je echter de Day Zero Edition reserveert, zal je een dag eerder met de game aan de slag kunnen.