We komen met iets totaal nieuws op PS3-Sense, eerder hadden we Woensdag Themadag en Dinsdag Blu-ray dag. Elke zondag zullen we namelijk met een special komen waarin we de goedkoopste games en accessoires behandelen voor de PlayStation 3. Volgende week zijn we er uiteraard weer met de goedkoopste games.

Het kan wel eens gebeuren dat je in je lokale gamewinkel handige accessoires tegenkomt voor je PlayStation 3 maar die zijn dan meestal aan de dure kant. Dan beslis je het toch te kopen en enkele dagen later kom je hetzelfde product tegen op een website waar hij een flink stuk goedkoper is. Daarom hebben wij van PS3-Sense enkele handige en leuke accessoires voor de PS3 op een rijtje gezet met uiteraard een mooi prijskaartje.

Gioteck Real Triggers for PS3 Controllers

Heb jij er ook zo vaak last van dat je vingers van de R2 en L2 trigger afglijden? Dan bieden de custom made triggers van Gioteck vast en zeker een oplossing voor jou. Deze simpele triggers die je op je triggers kunt schuiven zullen voor veel meer grip zorgen en tevens zal het ervoor zorgen dat je vingers er niet meer vanaf glijden door de vorm ervan. Deze triggers zijn ook op websites zoals bol.com verkrijgbaar maar daar betaal je er maar liefst €8,99 voor en dat is dan exclusief de verzendkosten. MyMemory biedt ze aan voor £2,95 en de verzendkosten zijn gratis.

? Prijs: £2.95 (+/- €3,50)
? Verzendkosten: Geen
? Link: MyMemory
? 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
? PayPal: Ja

Vertical Stand & Game Storage (PS3 Slim)

Ben jij in het bezit van een PS3 Slim en ben je toevallig op zoek naar een standaard ervoor en tevens een plek om je games op te bergen? Dan biedt deze standaard vast en zeker een oplossing voor je. Dit is namelijk een standaard voor je PS3 Slim waar je ook je games kunt laten. Helaas kun je er wel maar zes games indoen en niet al je games.

? Prijs: £9.95 (+/- €11,50)
? Verzendkosten: Geen
? Link: MyMemory
? 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
? PayPal: Ja

2 in 1 PS2 Controller and Memory Card Converter

Ben jij nog in het bezit van enkele PS2-games en PS2-controllers? Dan is dit wel een erg handige accessoire. Deze converter zorgt er namelijk voor dat je je oude savegames van je PlayStation 2 toch nog kan gebruiken voor op de PlayStation 3 door het aanwezige memory card slot. Let wel op dat je alleen wat aan het memory card slot hebt als je in het bezit bent van een PS3 Classic 60Gb. Daarnaast kan je ook nog eens je oude PlayStation 2 controller hergebruiken. Dit werkt tevens ook voor draadloze PS2-controllers die dezelfde aansluiting hebben als de originele bekabelde PS2-controller.

? Prijs: £10.45 (+/- €12,-)
? Verzendkosten: Geen
? Link: MyMemory
? 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
? PayPal: Ja

4-Port PS3 Controller Charging Station

Mocht je in het bezit zijn van vier PS3-Controllers en kost het je zoveel moeite om ze allemaal op te laden dan is dit de oplossing voor jou. Dit docking station biedt maar liefst ruimte voor vier controllers. Vergeet niet dat de aansluiting van het charging station een Engelse stekkeraansluiting bevat.

? Prijs: $20.49 (+/- €14,50)
? Verzendkosten: Geen
? Link: DealExtreme
? PayPal: Ja