Vorige week hadden we de handigste en leukste accessoires voor je PS3 voor je en nu komen we met de budgetgames. Deze keer komen we met vier budgetgames van allerlei soorten game genres. Dit zal ook een wekelijks item zijn, volgende week zijn we er weer met een nieuwe budgetzondag en met de leukste hardware-accessoires voor een prikkie.

Mirror’s Edge

In Mirror’s Edge speel jij als Faith. Jij bent een zogenaamde ”runner” en je bedoeling is om allerlei pakketjes te leveren. Mirror’s Edge is een totaal andere game dan als je normaal tegekomt. Het is namelijk een first-person game waarin je moet klimmen en klauteren om niet in de handen te komen van de vijand. Ook zit er uiteraard de nodige actie in met heftige shoot-outs.

► Prijs: £6.95 (+/- €8,-)
► Verzendkosten: Geen
► Link: MyMemory
► 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
► PayPal: Ja

The Club

The Club is een game van ontwikkelaar Bizarre welke bekend is van de Project Gotham reeks. In The Club zul je er veel van terugzien dat Bizarre van nature een ontwikkelaar is die race games ontwikkeld. The Club is namelijk een 3rd person shooter. De game bevat verschillende game modes. Zo bevat de game een online multiplayer welke helaas door bijna niemand gespeeld word. Tevens bevat het ook een offline multiplayer. Je kunt dan met maximaal 4 mensen op één scherm tegen elkaar gamen. De game bevat ook een Singleplayer, je kunt kiezen uit verscheidene personages om de game mee te spelen. Het verhaal is helaas niet zo diepgaan. Zoals net genoemd werd zie je erg veel in de game terug dat Bizarre Creations van nature een ontwikkelaar is van race games. The Club is namelijk een game waarin erg veel en erg snel geknald moet worden. Kortom, The Club is een leuke game voor een uurtje per dag.

► Prijs: £6.95 (+/- €8,-)
► Verzendkosten: Geen
► Link: MyMemory
► 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
► PayPal: Ja

50 Cent: Blood on the Sand

Je kent vast en zeker wel de bekende rapper Curtis Jackson aka 50 cent. 50 Cent: Blood on the Sand is niet de eerste game van de rapper want op de PlayStation 2 kwam hij ook met een game genaamd 50 Cent: Bulletproof welke zelfs meer dan één miljoen keer was verkocht. In 50 Cent: Blood on the Sand treedt de rapper op in het Midden Oosten. Hij krijgt betaald met een diamanten schedel welke erg veel waard blijkt te zijn. Later wordt zijn schedel gestolen en 50 Cent kan helemaal niemand meer vertrouwen. In de game krijg je de keuze om met één iemand uit G-unit te spelen. Namelijk, Lloyd Banks, DJ Whoo Kid en Young Buck. De game bevat helaas geen offline co-op wat erg jammer is maar de game bevat wel een online co-op. Blood on the Sand is een erg leuke game om te spelen, het verhaal is misschien dan wel erg simpel maar de intense gameplay maakt alles goed. De game bevat brute combo’s om je vijanden mee af te maken en tientallen aan wapens. Tevens heeft de game aardige graphics.

► Prijs: £13.95 (+/- €16,-)
► Verzendkosten: Geen
► Link: MyMemory
► 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
► PayPal: Ja

Assassin’s Creed: Platinum Edition

Hoewel Assassin’s Creed II al uit is kunnen we het niet laten om deel 1 je toch nog aan te raden. In deel 1 van de franchise speel je als Altaïr. De game speelt zich af in de middeleeuwen, jij bent een moordenaar en het is de bedoeling om allerlei personen te moorden. Een groot nadeel van deel één is toch wel de eentonigheid van de game. Je wordt steeds verteld van ga hier naartoe, dan daar, vermoordt die enzovoort. Alhoewel, Assassin’s Creed is een leuke game voor de afwisseling.

► Prijs: £11.95 (+/- €13,79)
► Verzendkosten: Geen
► Link: MyMemory
► 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
► PayPal: Ja