Aanstaande donderdag gaat de Tokyo Game Show weer van start en hoewel de beurs in vergelijking met de Gamescom en zeker de E3 behoorlijk in aanzien is gedaald blijft het nog altijd een interessant evenement. We zijn er nu achter gekomen dat het mogelijk is dat op de TGS Resident Evil: Revelations 2 wordt onthuld voor de handheld van Sony.

De opvolger van Resident Evil: Revelations, die vorig jaar op de PlayStation 3 verscheen, was al aangekondigd voor de PlayStation 4 en Xbox One. NeoGAF gebruiker zeromcd73 kwam er echter achter dat de game op de TGS website ook onder het kopje PlayStation Vita te vinden was. De link werkt inmiddels niet meer en Capcom zegt zich enkel ‘te focussen op de ontwikkeling van de game en verder geen aankondigingen te doen’.

Ze zeggen dus geen ja en geen nee. Het zou dus zomaar kunnen dat de game dus morgen ook voor de PS Vita wordt aangekondigd. Daarnaast nog een leuk detail: Uncharted 4 heeft als subtitel in Japan: ‘The Pirate King and the Final Secret Treasure’ gekregen. De nieuwste titel van Naughty Dog is blijkbaar aanwezig op de show en wellicht gaan we eindelijk wat gameplay zien. We houden je uiteraard op de hoogte van alles.