Komt Resident Evil: Revelations 2 ook naar de PS Vita?

Aanstaande donderdag gaat de Tokyo Game Show weer van start en hoewel de beurs in vergelijking met de Gamescom en zeker de E3 behoorlijk in aanzien is gedaald blijft het nog altijd een interessant evenement. We zijn er nu achter gekomen dat het mogelijk is dat op de TGS Resident Evil: Revelations 2 wordt onthuld voor de handheld van Sony.

De opvolger van Resident Evil: Revelations, die vorig jaar op de PlayStation 3 verscheen, was al aangekondigd voor de PlayStation 4 en Xbox One. NeoGAF gebruiker zeromcd73 kwam er echter achter dat de game op de TGS website ook onder het kopje PlayStation Vita te vinden was. De link werkt inmiddels niet meer en Capcom zegt zich enkel ‘te focussen op de ontwikkeling van de game en verder geen aankondigingen te doen’.

Ze zeggen dus geen ja en geen nee. Het zou dus zomaar kunnen dat de game dus morgen ook voor de PS Vita wordt aangekondigd. Daarnaast nog een leuk detail: Uncharted 4 heeft als subtitel in Japan: ‘The Pirate King and the Final Secret Treasure’ gekregen. De nieuwste titel van Naughty Dog is blijkbaar aanwezig op de show en wellicht gaan we eindelijk wat gameplay zien. We houden je uiteraard op de hoogte van alles.

Boxshot Resident Evil: Revelations 2

Resident Evil: Revelations 2

Releasedatum:
25-02-2015
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Hmm maar ff kijken naar die tgs ๐Ÿ™‚

 2.    8389 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik kan niet begrijpen dat ze met de eerste de PSVita hebben overgeslagen was ideaal geweest. ๐Ÿ™

 3.    4300 XP
  Peter01's avatar

  @Flaming_Kaiser: dat had zeker ideaal geweest. ik wil deel twee trouwens ook wel hebben, deel een had alleen niet genoeg survival horror (terwijl ze zeiden van wel) of unlockables (wapens en kostuums ofzo)

 4.    8389 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Peter01: Ik heb hem ook niet uitgespeeld dit had gewoon en PSVita game moeten zijn geen PS3 game. Ideaal voor kleine sesies niet goed genoeg om de PS3 voor op te starten. Capcom en Sqaure-Enix laten ons lekker in de kou staan grappig eigenlijk Japanse bedrijven. ๐Ÿ™

 5.    4300 XP
  Peter01's avatar

  @Flaming_Kaiser: kunnen ze de ouderwetse t virus zombies niet terugbrengen ? en niet in een flashback ofzo of een prequel.
  maar gewoon de goeierikken hebben gewonnen tegen las plagas en die zooi uitgeroeid. maar umbrella is terug (dat waren tenminste vette bad guys)

 6.    8389 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Peter01: Ga gewoon terug naar het begin Resident Evil 5 en 6 hebben nooit bestaan.

 7.    4300 XP
  Peter01's avatar

  @Flaming_Kaiser: vergeleken met deel 6 was vijf nog goed te doen hoor lol

 8.    8389 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Peter01: Dat is zeker waar deel 6 had het echt verknalt en Operations Raccoon City. Ik vond alleen dat achtergrond verhaal van deel 5 zo slecht. Ik zou alleen Sheva nog wel eens willen zien. ๐Ÿ˜€

 9.    4300 XP
  Peter01's avatar

  @Flaming_Kaiser: je kan hele intressante fanart van haar vinden op het internet lol

Resident Evil: Revelations 2 episode 1 voor de PS4 nu gratis te downloaden
Review: Resident Evil: Revelations 2 (PS Vita)
Resident Evil: Revelations 2 verschijnt 18 augustus voor de PS Vita
Resident Evil: Revelations 2 verschijnt komende zomer voor de PS Vita