Sony: ”We nemen een risico met Heavy Rain”

Heavy Rain, een game dat ontwikkeld door Quantic Dreams, is de laatste tijd veel in het nieuws. De meeste mensen hebben nu al het besluit genomen deze titel in huis te halen, of hem links te laten liggen. Voor Sony en Quantic Dreams is het natuurlijk maar hopen dat veel mensen hem kopen, want helemaal zeker is dit niet.

In een interview met ComputersAndVideoGames gaf Sony aan da  Heavy Rain weldegelijk een risico is. Heavy Rain is heel anders als de doorsnee game, en het is maar afwachten of de game aanslaat. Toch heeft Sony wel hoop, ze hebben het volle vertrouwen in de werknemers bij Quantic Dream. Ook het eerste reviewcijfer is veelzeggend, van het OPM kreeg Heavy Rain een 9. Of Heavy Rain aanslaat kunnen we vanaf 24 februari zien, de dag waarop Heavy Rain in Nederland in de winkels ligt. Tevens komt er een demo welke 11 februari beschikbaar zal zijn.

11 reacties

 1.    65 XP
  Anotai's avatar

  Ik waardeer het wel dat ze een risico nemen wan fps hebben we al genoeg! Kom met een nieuwe spel ervaring en mijn intresse hebben ze ( al in niet alles per definitie goed natuurlijk )

 2.    58 XP
  playnl's avatar

  Tja en dat risico vergroten ze ook nog eens door het in deze tijd van het jaar uit te brengen. Ik zeg nu ook al dat ik hem niet ga halen omdat ik nog bezig ben met Mw2.

 3.    3761 XP
  vinnie1234's avatar

  Ik ga hem zeker is proberen 🙂

 4. Anoniem -   
  Mad Flanders's avatar

  Eindelijk een spel waarin je moet nadenken, een spel dat je niet kan uitspelen zonder je hersenen uit te schakelen en te knallen tegen lichtsnelheid. Van Fahrenheit heb ik ook genoten, de sfeer die er in dat spel zat was voor mij al voldoende en van wat ik al gezien heb van heavy rain gaat dit dezelfde kant uit. Een game voor volwassenen, zo zouden er veel meer moeten zijn (en dan bedoel ik geen gore/bloederige/hack ’n slash games)

 5.    337 XP
  dicapo's avatar

  Ik kan zulke spellen wel waarderen, ik koop m sowieso

 6.    488 XP
  tigertijger's avatar

  dit is denk ik juist waarom ik het aanschaf iets compleet nieuws 😀 dus bedankt voor al het risico

 7.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  Die 9 van OPM zegt helemaal niets. Tuurlijk gaat de official playstation magazine hun first party titles geen lage cijfers geven. Das een beetje zoiets als jezelf in je voet schieten.

  maar ja,iedere game is min of meer een risico. Ik ben zelf idd nog niet overtuigd of ik deze ga halen,hoewel ik wel geintrigeerd ben door Heavy Rain.

 8.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik denk dat ik hem niet haal maar ik wil de demo wel proberen

 9.    954 XP
  patrickg's avatar

  @Mad Flanders:

  volwassen game die kind van 14 gaat kopen 🙂

 10.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ze nemen idd een risico omdat het een heel ander soort genre is dan games die altijd uitkomen. maar dat is denk ik ook weer een sterk punt waarvoor mensen de game zullen kopen.

 11.    473 XP
  mickje12's avatar

  Het is zeker een risico. Maar toch hoor ik van veel PlayStation 3 bezitters dat ze deze titel toch wel gaan kopen. Ik hoop voor Sony dat die echt aanslaat! En voor mijzelf natuurlijk, zodat ze vaker wat risico nemen.