Nadat we al enkele dagen aan de slag kunnen met de FIFA 15 demo zou gisteren de demo van Pro Evolution Soccer 2015 (in US PS Store) verschijnen voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. Deze is echter, om een onbekende reden, vertraagd. Dit meldt Gamepur.

Ontwikkelaar en uitgever Konami heeft al wel nieuwe data voor zowel Japan als Amerika. De demo van PES 2015 verschijnt daar respectievelijk 18 september (morgen dus) en 23 september. Een datum voor Europa werd helaas nog niet bekendgemaakt, maar men heeft beloofd om daar snel meer duidelijkheid over te geven.

De precieze inhoud van de demo van PES 2015 is ondertussen wel bekend. De demo laat je een vriendschappelijke wedstrijd van maximaal 10 minuten spelen in het Konami stadion. In de demo kan je met zeven teams spelen; Real Madrid, Atletico Madrid, FC Barcelona, Athletic Bilbao, Bayern MΓΌnchen, Juventus en Napoli.

Wij hopen in ieder geval dat de demo van Pro Evolution Soccer 2015 ook gewoon volgende week beschikbaar is in Europa. Nu kunnen we echter niks anders doen dan afwachten totdat Konami hier meer over loslaat. De uiteindelijke game zal in november verschijnen voor onder andere de PS3 en PS4.