Batman: Arkham Asylum 2 komt niet in oktober

Batman: Arkham Asylum was volgens velen één van de tofste superhelden games. Batman: Arkham Asylum heeft in het in de verkoopcijfers erg goed gedaan en daarom komt er nog een deel. De geruchten gingen dat deze game in oktober dit jaar uit zou komen maar deze geruchten blijken niet te kloppen. Dit heeft uitgever Warner Bros laten weten tegen VG247. Wanneer de game komt is helaas niet bekend, zodra dit bekend is zal je dit uiteraard kunnen lezen op PS3-Sense.

“We haven’t announced a release date for the sequel to Batman Arkham Asylum yet and I’ll let you know as soon as we have any news.”

Speaking on the phone, the spokesman said the sequel’s release date is “not October”.

6 reacties

 1.    482 XP
  Flow's avatar

  Op ze snelst denk ik eind 2010.

  Ik hoop eigenlijk niet eerder aangezien ze dan bijna minder dan een jaar productie tijd nemen. Laat ze maar lekker de tijd nemen voor de sequel en de game op alle fronten verbeteren dan een kloon uitbrengen van het vorige spel met een nieuw verhaal.

 2.    564 XP
  Rox92's avatar

  Dat zou ook wel erg snel zijn.
  Denk eerder volgend jaar oktober.

 3.    293 XP
  rieks's avatar

  Batman: Arkham Asylum was volgens velen één van de tofste Marvel games.??
  DC Comics en niet marvel!!

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Toch maar es een keer deel 1 spelen.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Zal wel eind 2010 zijn, maar door uitstel begin 2011

 6.    488 XP
  tigertijger's avatar

  LOL ik heb de demo 1000nde keere gespeeld maar telkens als ik moet kiezen tussen de ene game of arkham asylum 1 dan uhm kies ik toch telkens voor die andere game 🙂 mischien word het toch maar is tijd om dit parreltje in huis te hallen alleen ik vind het aantal gamplay uuren best wel kort ook omdat er geen multiplayer bijzit 🙁 naja ik zal wel de enige zijn die dat denkt 😛 up to the store to buy the first one