Nieuwe Yakuza Zero Trailer is spectaculair

Yakuza Zero komt wellicht niet hier uit, maar er zijn genoeg mensen die de game digitaal of fysiek importeren. Deze prequel laat zien wat het in huis heeft met deze trailer.

We zien het glorieuze Tokyo in de jaren 80 en nu kunnen we eigenlijk alleen maar hopen dat deze games eindelijk naar Europa komen.

Boxshot Yakuza Zero

Yakuza Zero

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    322 XP
  mysticwolf's avatar

  Ik snap niet dat Sega zo’n plank voor hun hoofd heeft dat de laatste 2 delen hier niet uitkwamen. Gooien het erop dat localizing zo duur is en het spel slecht zou verkopen in het westen..
  Voor zover mij bekend, is de animo in het westen voor Yakuza 5,isin en nu deze titel hoger dan wellicht de vorige delen.Daarnaast is issin een ps3 en ps4 titel, terwijl de PS4 niet veel verkocht is in Japan…dus daar zouden ze dan geld hebben laten liggen.

 2. Anoniem -   
  84.85.38.xxx's avatar

  Deze trailer was er al een week.. Desalniettemin heb ik wel zin in dit, ik hoop echt dat ze het lokaliseren.

 3.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  @mysticwolf: Ik ben het helemaal met je eens. belachelijk excuus van Sega..helemaal omdat net is aangekondigd dat deze wel een chinese lokalisatie krijgt..is dat niet duur dan? Sega geeft ons gewoon de middelvinger omdat er niet zoveel verkocht van Yakuza in het westen als ze verwacht hadden…

Eerste Engelstalige gameplay van Yakuza 0 verschenen
Yakuza 0 komt begin 2017 naar Europa
Bekijk hier ruim een uur aan Yakuza Zero gameplay
Sony komt met speciale Yakuza Zero PS4 modellen