Demo en DLC voor MotoGP 09/10

Elk jaar brengt Capcom een motorgame uit die helaas niet altijd even goed is. Wel heeft de game altijd vele motoren van diverse teams en zijn er altijd genoeg circuits aanwezig. De beelden van de aankomende MotoGP zien er spectaculair uit en scheppen daarbij hoge verwachtingen.

Capcom heeft vandaag aangekondigd dat er twee downloadable content packs en een demo aan zitten te komen voor MotoGP 09/10. Zo zal er in februari een demo verschijnen van MotoGP en deze bevat het Mugello circuit, motors uit drie verschillende klasses en drie gamemodi.

Beide DLC packs zullen vlak na de release verschijnen en zullen onder andere nieuwe klasses toevoegen. Zo zal het eerste pack de 800cc klasse toevoegen en brengt het tweede pack de 250cc en 600cc klasse met zich mee. Buiten de verschillende cc klasses zal de gratis DLC ook de circuits Silverstone en Balantonring met zich mee brengen.

6 reacties

 1.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  MotoGP 07 was geweldig. MotoGP 08 was een stuk minder (andere developers) dus ik hoop dat deze weer de goede kant op gaat!

 2.    945 XP
  JoostNL's avatar

  Altijd leuk om een wheely te doen xD

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Wanneer komt eigenlijk de F1 game??

 4.    188 XP
  JeFF_717's avatar

  Gratis DLC is altijd leuk.

 5.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  wel leuk game

 6. Anoniem -   
  alex's avatar

  ik wacht het wel een tijdje af! ik wil eerst goed weten wat de mogelijkheden in careermode zijn. want de 08game viel mij erg tegen.