Ubisoft heeft aangekondigd dat Assassin’s Creed: Unity een Season Pass zal krijgen. Nu mag dat niet echt een verrassing zijn, maar wat wel interessant is, is dat de Season Pass content zoal bestaat uit een extra game die je speelt vanuit een 2D perspectief. Alle content tezamen zal de game van 8 uur extra gameplay gaan voorzien. Hieronder de details.

Assassin’s Creed: Unity – Dead Kings

Een nieuw verhaal dat plaatsvindt na de gebeurtenissen in Assassin’s Creed Unity. Arno verlaat Parijs voor Saint Denis, een verpauperde stad met een mysterieuze en uitgebreide ondergrondse waar de cryptes van de overleden koningen zich bevinden.

In deze op zichzelf staande missiesverken je de troebele dieptes van de Basiliek en vecht je tegen meedogenloze tegenstanders om de duistere geheimen van de stad bloot te leggen. Arno wapent zich met het nieuwe Guillotine-geweer, een dodelijk explosief wapen voor korte en lange afstandsaanvallen. Naast de hoofdmissies, ontdek je nieuwe open-wereldactiviteiten, zoals schattenjachten, moordmysteries en -contracten, maar ook nieuwe coöp-missies. Speel extra wapens, uitrustingen, vaardigheden en outfits vrij en gebruik deze in de basisgame.

Nieuwe missies, wapens en opties

Breid Arno’s avontuur in Parijs verder uit met meer missies, wapens en opties om je Assassin te customizen. Ontdek nog veel meer van Assassin’s Creed Unity en de Franse Revolutie en upgrade je Master Assassin om de strijd aan te gaan in drie nieuwe missies. Bestorm de straten van Parijs in je nieuwe outfits en uitrusting en kies uit meer dan 30 nieuwe wapens, waaronder het exclusieve Fleur de Lys-zwaard op de dag van launch.

Assassin’s Creed: Chronicles – China

Een compleet nieuwe standalone Assassin’s Creed-ervaring waarin je aan de slag gaat met een nieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuw soort gameplay. In deze game sluip je over de Chinese Muur, dood je genadeloos vanuit de schaduwen en voer je een leap of faith uit. Voor het eerst in de franchise ga je terug naar het Middenrijk van China in de zestiende eeuw, waar de laatste Assassin van het Chinese Broederschap naar haar vaderland terugkeert. Start je avontuur en duik in deze levendige setting, geïnspireerd door traditionele schilderijen en Chinese architectuur van de meest cruciale, historische periode in één van de grootste beschavingen in de geschiedenis. Shao Jun zint op wraak en gebruikt de skills die zij leerde van de legendarische Ezio Auditore om dit doel te bereiken. Gebruik je stealth-vaardigheden, Shao Jun’s martial arts training en een compleet nieuwe Assassin-uitrusting om missies te voltooien en wraak te nemen.

Deze content zal begin 2015 gaan verschijnen en een trailer hieromtrent zie je bovenaan dit bericht.