Destiny is alweer een tijdje uit en dat heeft Bungie de tijd gegeven om naar een aantal zaken te kijken en deze vervolgens aan te passen. Zo hebben ze een aantal aanpassingen gedaan in verband met vijanden om de Heroic moeilijkheidsgraad. De majors in de missies Sword of Crota, Shrine of Oryx en Exclusion Zone zijn namelijk verwijderd.

Op deze manier moeten die missies beter te doen zijn, maar op het vlak van Raids is er ook het één en ander gewijzigd. Het laten vallen van een belangrijke relic in Vault of Glass zal niet meer betekenen dat het hele team af is. Zo blijf je niet met een zwart scherm zitten volgens Bungie. In een toekomstige patch zal ook aangepast worden dat je niet meer dood blijft als je aan het eind van de missie bent gestorven.

Opvallend genoeg is de onderhand welbekende farmgrot nog steeds actief. Bij deze locatie in Old Russia kun je op een spawnpoint van de Hive er op los knallen en zie je achter elkaar loot vallen, waaronder Rare en Legendary items. Hieronder kun je zien hoe je er moet komen en hoe het werkt.