Derde DLC-pakket van Trials Fusion heeft een releasedatum


Trials Fusion werd behoorlijk positief ontvangen en vanaf het begin was het duidelijk dat de game na de release maar liefst zes DLC-pakketten zou ontvangen. De eerste twee pakketten, die naar de namen Riders of the Rustlands en Empire of the Sky luisteren, zijn reeds verschenen. Vandaag kunnen we met jullie delen dat het derde pakket nu ook een releasedatum heeft gekregen.

Dit derde DLC-pakket heet Welcome to the Abyss en zal vanaf 8 oktober te downloaden zijn op de PlayStation 4. Welcome to the Abyss brengt tien nieuwe tracks, 24 uitdagingen, vijf trofeeën en allerlei items voor de track-creator met zich mee. Het pakket zal gratis te downloaden zijn wanneer je de Season Pass van Trials Fusion in bezit hebt. Anders zal je er vijf euro voor moeten betalen.

Na Welcome to the Abyss zullen er dus nog drie andere DLC-pakketten voor Trials Fusion gaan verschijnen. Deze moeten alle drie voor mei 2015 uit zijn volgens de planning van Ubisoft.

Boxshot Trial's Fusion

Trial's Fusion

Releasedatum:
16-04-2014
Genre:
Racen
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1. Anoniem -   
  94.210.70..xxx's avatar

  Nu alleen de online multiplayer nog…

 2.    1545 XP
  Mithrandir's avatar

  Oei, ik geloof dat ik deel 2 nog moet downloaden! To work!

 3.    2113 XP
  klupido's avatar

  Belachelijk dat multiplayer nog niet er is! De eerst volgende keer bekijken ze het maar en koop ik pas deze game als dat beschikbaar is! Ik zag zelfs dat hij nu nog maar €26,99 euro kost! & ikke de volle mep betaald voor een halve game! Daaaaagggghh

Trials Fusion’s Awesome Level Max DLC te zien in nieuwe gameplay trailer
Trials Fusion: The Awesome Max Edition aangekondigd
Rijd op een vuurspuwende eenhoorn in Trials Fusion Awesome Level Max DLC
Trials Fusion krijgt multiplayer in gratis update