“Hé zullen we na deze Strike nog even naar de farmgrot gaan?” Dit is tegenwoordig een veel gebruikte uitspraak in Destiny. De grot waar als je op gepaste afstand op staat te knallen continu Hives uit spawnen begint een eigen leven te leiden. Wellicht denk je farmgrot? Waar hebben jullie het over? Het is een zogenaamde exploit waar als je het goed doet achter elkaar vijanden spawnen. Deze knal je vervolgens af voordat ze de grot verlaten en ze droppen loot en Engrams.

Vooral dat laatste is iets waar veel spelers op azen en dan met name de Legendary Engrams, want wie weet komt er een Legendary wapen of zelfs Exotic uit. En ja, we geven het gelijk maar toe. Ook wij hebben ons hier schuldig aan gemaakt. Ik (Roel) doe het vooral na wat intensieve potjes in The Crucible. Ik heb in totaal denk ik in drie uur tijd (niet achter elkaar) zeker 25 blauwe en 7 Legendary Engrams gekregen wat me twee Exotic wapens opleverde, zoals de Monte Carlo.

Het is een manier om lekker te ontspannen, beetje knallen, glimmer farmen (in-game geld), en af en toe verrast opkijken als er een Legendary Engram valt. Dit gaat trouwens vaak erg snel, maar kan ook traag gaan, maar uiteindelijk is het een zeer effectieve manier om flink te farmen. Kotaku kwam zelfs nog met een bericht waarin alle komische tweets rondom de farmgrot verzameld zijn. We konden er zelf wel om lachen terwijl de farmgrot wel echt iets is wat aangepast moet worden. Toch? Hieronder een selectie van alle tweets.