http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5423e198b4ebf.jpg

Wellicht was het een kleine teleurstelling voor de fans van Sleeping Dogs dat Triad Wars een online-game wordt voor de PC. De open-wereld game gaat de kant op van GTA: Online, alleen dan jammergenoeg niet op de consoles, maar enkel en alleen op de PC. Met de unieke setting van de game weten ze zo een prachtige online game te maken met veel diepgang en natuurlijk; het ó zo mooie Hong Kong.

Veel mensen verwachten dan ook nog een sequel van United Front Games, de ontwikkelaar van Sleeping Dogs, aangezien de HD-versie en nu ook Triad Wars niet echt volwaardige opvolgers zijn. Niet alleen de gameplay van Sleeping Dogs wist velen te overtuigen, maar ook het interessante verhaal wat de game wist te vertellen was een enorm pluspunt.

In een Reddit AMA (waar gebruikers vragen kunnen stellen) wist Justin Bullard, de producer van Sleeping Dogs, te vertellen dat ze het erg leuk zouden vinden om games blijven te maken in het Sleeping Dogs universum. Ze zijn op het moment enkel bezig met Triad Wars, maar enthousiasme voor een tweede deel is er absoluut.

Wanneer dit ooit komt en of dit snel is, weten we niet, aangezien men bij United Front Games op het moment niks wil delen, simpelweg omdat er nog niks valt te delen.

“Right now we are totally focused on making Triad Wars as awesome as it could be,” producer Justin Bullard said during a recent Reddit AMA. “But we would love to continue making games in the Sleeping Dogs universe.”

Of course, the folks on Reddit weren’t exactly satisfied with that answer, which, to be honest, is a bit of a copout, so he was asked directly if fans would ever see a true sequel to Sleeping Dogs. His response? Well… “Nothing to share on that right now, but we will take every opportunity to explore this universe.”

Triad Wars trailer