Prachtige reviewcijfers voor Middle-earth: Shadow of Mordor


Over een week kunnen we eindelijk aan de slag met Middle-earth: Shadow of Mordor. Deze open-wereld actie-RPG speelt zich af in het The Lord of the Rings-universum en wordt toch wel gezien als één van de grootste titels van dit najaar.

Het embargo van de reviews voor Middle-earth: Shadow of Mordor is vandaag verlopen en dit betekent dat we kunnen gaan kijken of de game de verwachtingen waar gaat maken. Hieronder een overzicht van enkele reviews en de cijfers liegen er niet om.

Onze eigen review van Middle-earth: Shadow of Mordor kan je in de loop van volgende week op de site verwachten.

  • Joystiq – 5/5
  • Polygon – 9.5/10
  • IGN – 9.3/10
  • ShackNews – 9/10
  • CVG – 9/10
  • GamesRadar – 4.5/5
  • GameTrailers – 8.7/10
  • EGM – 8.5/10
  • Game Informer – 8.25/10
  • Eurogamer – 8/10
  • Gamespot – 8/10
  • Destructoid – 6/10
Boxshot Middle-earth: Shadow of Mordor

Middle-earth: Shadow of Mordor

Releasedatum:
03-10-2014
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Warner Bros
Ontwikkelaar:

12 reacties

  1. Anoniem -   
    82.74.151..xxx's avatar

    Zelfs polygon geeft het een 9.5. Heel eerlijk, ik had verwacht dat deze game ging tegenvallers, maar goed om te horen dat ik ongelijk had. Game lijkt me tof, maar heb gister fifa gekocht en driveclub ps plus editie komt er aan.

  2.    1121 XP
    digitalj8's avatar

    Ik heb er zin in, ga hem zeker halen! 😀

  3. Anoniem -   
    84.197.60.xxx's avatar

    Nu al reviews ik dacht dat die pas online kwamen toen de game ergens uitkwam. (vroegste is in Amerika op 30 september.)

  4. Anoniem -   
    85.150.170.xxx's avatar

    Mss mogen winkels het al verkopen zodra ze het binnen hebben?

  5.    1181 XP
    A Gamer's avatar

    Helemaal niet meer op deze game gelet, misschien toch even oppakken van de week 🙂

  6.    235 XP
    mouser112's avatar

    @digitalj8:

    Ik ook! Die word een topper!

  7.    4556 XP
    ps3dennis's avatar

    Ook al zijn de cijfers zo hoog.. ik heb nog steeds heel zwaar mijn twijfels bij deze titel. Ik zelf kan er nog niet erg wijs uit worden wat voor’n game dit nu eigenlijk is.

  8.    249 XP
    ivo001's avatar

    Helaas is de PS3 versie uitgesteld 🙁

  9. Anoniem -   
    84.195.255..xxx's avatar

    Zaaaalig

  10.    93 XP
    sorro4's avatar

    Stond niet op mijn verlanglijstje. Nu wel!!!

  11. Anoniem -   
    178.85.134.xxx's avatar

    @ps3dennis: een soort AC maar dan In The Lord of The Rings stijl

  12.    4556 XP
    ps3dennis's avatar

    @178.85.134.xxx: Gameplay is van AC de rest niet. Volgens mij is het gewoon een ….. met RPG elementen. Denk dat het veder alleen maar draait om het verslaan van vijanden, meer niet.

PlayStation Store deal van de week geeft korting op Middle-earth: Shadow of Mordor
Ork hoofden rollen en vliegen in het rond in 4K trailer van Middle-earth: Shadow of Mordor
PlayStation Store deal van de week geeft korting op Middle-Earth: Shadow of Mordor
Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition aangekondigd