We zijn tegenwoordig via Twitch actief met livestreams waarin we titels behandelen die recent zijn verschenen of nog moeten verschijnen. Hier kun je dan vragen stellen over de game of natuurlijk gewoon meekijken, maar we willen iets nieuws doen op dit gebied.

Meer interactiviteit is wat we willen bereiken en vandaar dat we een speciale livestream willen opzetten met Destiny. Recent werd de Raid genaamd Vault of Glass beschikbaar voor spelers. Deze speciale missie moet je met een fireteam van zes spelers doen. Wij zoeken voor deze livestream 5 spelers die samen met onze streamer wat in dit geval Roel zal zijn, de Vault of Glass willen spelen.

Voor deze missie moet je minimaal level 26 zijn en bij voorkeur zoeken we verschillende Guardians, zodat we een verdeeld team kunnen maken van Hunters, Warlocks en Titans. Belangrijke informatie is verder dat we morgen, zaterdag 27 september om 19.30 uur onze voorbereiding willen starten en dat elke speler over een goed functionerende headset moet beschikken voor de communicatie die van groot belang is.

Het stellen van vragen wat normaal wel kan, is tijdens deze livestream uitgeschakeld omdat de aandacht volledig gericht moet zijn op teamwork en de Raid. Doe met ons mee en meld je hieronder aan met de vermelding wat je level en je klasse is.