Aan het begin van deze week werd bekend dat Triad Wars, de nieuwe game in het Sleeping Dogs-universum, een online PC-game wordt en dus niet zal verschijnen voor de consoles. Voor veel mensen was dit toch een aardige teleurstelling, want het concept van de game klinkt erg tof en heeft wel wat overeenkomsten met bijvoorbeeld Grand Theft Auto: Online.

Voor de mensen die Triad Wars graag op de consoles zouden willen zien is er toch nog hoopt, zo blijkt nu. Ontwikkelaar United Front Games heeft laten weten dat, op een later moment na de release op PC, de game toch nog de overstap zou kunnen maken naar andere platformen. De studio heeft ervoor gezorgd dat onder andere de engine van een dusdanige update is voorzien, dat de game op elk platform zou kunnen draaien. Triad Wars komt hoe dan ook eerst uit op PC, maar zal misschien niet voor altijd exclusief daarvoor blijven.

“We’ve spent a lot of time upgrading the engine and making tech improvements to ensure we are able to get it running on any platform. We are starting out on PC but we may not stay there forever.”