DICE: “We willen in de toekomst co-op modus in Bad Company 2”

Battlefield: Bad Company 2, nu al gezien als dé concurrent van Call of Duty: Modern Warfare 2, komt over iets meer als een maand naar ons. Veel is bekend, maar ook veel vragen resteren. Een daarvan gaat over een co-op modus die in ieder geval niet standaard in de game zit.

Maar dat laatste betekent natuurlijk niet gelijk dat we nooit Battlefield: Bad Company 2 in co-op kunnen spelen. Karl Magnusson van DICE heeft in een interview met de Duitse versie van Eurogamer aangegeven dat ze in de toekomst zeer graag co-op willen integreren. Hoe en wanneer zegt Magnusson er niet bij, maar het is te verwachten dat dit of een DLC of een simpele update wordt. In de toekomst zonder twijfel meer hierover.

6 reacties

 1.    22 XP
  Jochie's avatar

  Een simpele update zal het in ieder geval niet worden. Als je een geheel nieuwe mode in het spel wilt integreren wordt het een grote update qua KB’tjes of ze moeten het net zo gaan spelen als de makers van Residance Evil en Infinity Ward, lekker verborgen dingen op de disc zetten en er daarna geld voor gaan vragen om te unlocken. Als DICE dat doet, verliezen ze ook meteen mijn respect.

 2.    542 XP
  niels's avatar

  @Jochie: Amen to that.

 3.    141 XP
  jvdr4life's avatar

  @Jochie: dat is inderdaad maar even de vraag. Het zou flauw zijn als het om een simpele unlock gaat. Maargoed, het blijft goed nieuws dat er misschien een co-op aankomt, dat lijkt me wel erg vet!

 4.    5884 XP
  7th-son's avatar

  in principe vrij simpel opgelost volgens mij
  aangezien je in deel 1 bijna altijd wel in een squad van 4 man speelde
  kwestie van de besturing geven aan een ander van 1 van je computer gestuurde teamleden.
  en nog wel wat andere dingen natuurlijk, maar dat is wel het hoofdpunt

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ik hoop dat ze met ”in de toekomst” niet al te ver bedoelen

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat is wel vet, moet het wel goed werken.