Gelekte trailer van Dante’s Inferno laat co-op modus zien

De release van Dante’s Inferno staat alweer voor de deur. Deze game zet jouw in de schoenen van Dante die zijn geliefde vrouw Beatrice moet gaan redden uit de diepste krochten van de hel. Gelukkig heb je een arsenaal van brute moves om je door de negen cirkels van de hel te vechten om uiteindelijk de heer van de hel Lucifer zelf te confronteren.

Vandaag is er een trailer naar buiten gelekt van de aankomende DLC voor Dante’s Inferno. De eerste DLC pack voor Dante’s Inferno staat gepland voor 29 april en draagt als titel Trials of St. Lucia. Deze pack voegt twee dingen toe aan de bestaande game. Zo zal er een create modus komen waarin jij je eigen wave’s aan vijanden kan samenstellen. Deze kan je vervolgens gaan bevechten met zijn tweeën in een co-op modus. Eén iemand bestuurd Dante en de andere zal St. Lucia zijn. Er zal geen mogelijkheid komen om de campaign met zijn tweeën door te spelen, maar dit is uiteraard ook een hele leuke toevoeging. De trailer is hieronder te zien.

8 reacties

 1.    548 XP
  PotAFluX's avatar

  lijkt een beetje op de DMC3 doppelganger :X

 2.    466 XP
  TwysT's avatar

  zoiets hoort geen DLC te zijn maar gewoon bij de game te zitten, waarschijnlijk is het ook al zo goed als af. DLC is leuk maar niet als developers dingen uit de game gaan halen om ze later apart te verkopen…

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  @TwysT: Wilde dat net zeggen, dlc hoort iets toe te voegen want niet in het spel ( ook niet op het cdtje ) staat. Multiplayer hoort sowieso erbij te zitten, het is of wel of niet multiplayer want je betaald de volle prijs voor het spel.

 4.    191 XP
  pronk's avatar

  ik speel em al
  hij is vet!

 5.    673 XP
  MightyMostert's avatar

  Grappig te lezen dat in het vorige nieuwsitem er wordt gepraat over een eventuele co-op DLC voor Bad Company 2.
  En nu met ook met Dante’s Inferno….

  Beide dus van uitgever EA.

  Is het dan gek om te zeggen dat EA weer een nieuwe manier heeft gevonden om gamers extra te laten betalen voor opties die altijd al in games zaten?

  Met andere woorden. Is EA ons weer aan het naaien?
  Waar houd het op? Waar ligt de grens dat we het niet meer accepteren?

 6.    195 XP
  gathuv's avatar

  Heb het spel vandaag bij GameMania opgehaald, wat een bruut spel is dit toch 😉

 7.    5882 XP
  7th-son's avatar

  mij allemaal een beetje te veel van hetzelfde
  DMC4, Bayonetta, God Of War, Dante’s Inferno, etc

  hoeft van mij allemaal niet per se

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @MightyMostert: haha ja kan best kloppen. maarja wat doe je eraan, blijkbaar verkoopt het lekker dus zullen ze het blijven doen