Eind november zal Dragon Age: Inquisition in de winkels liggen voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. In de game zal je de wereld en de gameplay naar je hand kunnen zetten, want zoals er in de bovenstaande trailer te zien is, is er erg veel aan te passen en te creëren in Dragon Age: Inquisition.

Het begint allemaal bij het maken van je personage. Dit wordt in de trailer behandeld, maar zagen we eerder deze week ook al in actie. Verder zijn er tal van keuzes als het gaat om het bepalen van je klasse en de wapens waarmee je op avontuur gaat. Daarnaast kan je in de wereld allerlei items vinden die je kan gebruiken bij het craften. Dit is een belangrijk onderdeel in de gameplay en door goed om je heen te kijken, ben je later misschien wel in staat om bijvoorbeeld granaten te maken die je kunnen helpen in de strijd.

Uiteindelijk bevat Dragon Age: Inquisition dus veel opties waarmee je de game kan spelen zoals je wilt. Je kan veel aanpassen naar jouw eigen speelstijl en dit kunnen we alleen maar toejuichen.

Dragon Age: Inquisition is vanaf 21 november verkrijgbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.