Vorig jaar werd in NBA 2K14 The Park geïntroduceerd waarin je het verdeeld over 8 velden het kon opnemen tegen andere spelers online met je eigen gecreëerde speler. In NBA 2K15 is de modus op de schop gegaan en heet het MyPark. De wereld is nu groter, zoals je in de bovenstaande trailer over MyPark kunt zien en ditmaal is het mogelijk om je aan te sluiten bij drie verschillende teams , welke zijn: The Old Town Flyers, Sunset Beach Ballers en de Rivet City Rough Riders.

Elk team heeft een selectie van 8 velden, maar nog interessanter is dat ze allemaal jouw vaardigheden als speler zullen boosten. Als je niet een liefhebber bent van basketball in een park, dan kun je ook het Jordan Rec Center betreden waarin je wedstrijdvelden plus de normale regels hebt. Zo kun je het dus 5 tegen 5 met je MyPlayer tegen één van de eerder genoemde teams opnemen.

Als laatste is er nog informatie naar buiten gekomen over The Stage. Dit is totaal nieuw en de eerste maand exclusief voor PlayStation 4. Hierin kun je het door jou verdiende in-game geld (VC) inzetten bij wedstrijden. Zo kun je dus strijden om VC waarmee je jouw speler kan upgraden en van nieuwe kleren kan voorzien. Hieronder kan je daar een video van bekijken.