Middle-earth: Shadow of Mordor ligt inmiddels in de winkels en het mag wel duidelijk zijn dat dit de verrassing van het jaar is. De game weet goede gameplay te brengen met daarbij een sterke sfeer dat natuurlijk gebaseerd is op The Lord of the Rings. Kortom, iedere Tolkien fan of fan van actievolle games moet deze titel op zijn verlanglijst hebben staan.

Wij komen je in ieder geval tegemoet, want in samenwerking met Warner Bros. mogen we twee keer een exemplaar van de game weggeven voor de PlayStation 4! Om kans te maken op één van de twee exemplaren dien je de onderstaande vraag goed te beantwoorden.

Vraag: Dankzij wie krijgt Talion een tweede kans?

Weet jij het antwoord op deze vraag? Stuur dan je antwoord in door de onderstaande stappen te volgen. Stuur ook gelijk even je nickname mee.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'ME: Shadow of Mordor'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Warner Bros. zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 10 oktober 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Warner Bros..