Een paar maanden geleden werd aangekondigd dat Jet Car Stunts zijn opwachting zal maken op de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Ontwikkelaar Grip Games heeft nu alle details bekendgemaakt omtrent de precieze releasedatum en de prijs van de game.

Jet Car Stunts zal vanaf komende woensdag te downloaden zijn uit de PlayStation Store. Het gaat hier om de versie voor de PlayStation 3 en PS Vita. De ontwikkelaar laat weten nog iets meer tijd nodig te hebben om de PS4-versie te polijsten, maar deze zal over enkele weken beschikbaar zijn.

Jet Car Stunts zal €7,99 gaan kosten en de game valt onder het Cross-buy systeem van Sony, wat betekent dat je slechts één keer hoeft te betalen en dan alle versies kunt downloaden. Wanneer Jet Car Stunts op de PlayStation 4 verschijnt zal je ook deze versie gratis kunnen downloaden als je de game reeds hebt aangeschaft op een ander platform.

Bovenaan dit bericht kan je de launch trailer van Jet Car Stunts bekijken. Handig voor als je nog niet weet wat deze gekke racegame eigenlijk inhoudt.