Call of Duty: Advanced Warfare komt 3 november uit en de afgelopen maand stond de game centraal bij IGN First. Daardoor hebben we verschillende extra beelden gezien van nieuwe multiplayermaps en de coöp-modus van de game. Ondertussen is de laatste IGN First video van Advanced Warfare vrijgegeven.

Deze video laat compleet nieuwe beelden van de singleplayer zien en deze kan je bovenaan dit bericht bekijken. De beelden komen uit een missie genaamd ‘Traffic’. We zien keiharde actie op hoge snelheid en we kunnen niet anders dan concluderen dat de singleplayer van het nieuwste deel in de franchise weer spectaculair gaat worden.

Dit is niet al het nieuws rondom Call of Duty: Advanced Warfare. Michael Condrey, mede-oprichter en studiohoofd van Sledgehammer Games, heeft namelijk nog enkele details gegeven via Twitter. Condrey liet onder andere weten dat de Atlas Gorge multiplayermap, die een remake is van Pipeline uit Call of Duty 4, ook via de Season Pass te verkrijgen is. Voorheen was het alleen bekend dat je de map bij de verschillende Collector’s Editions zou krijgen, maar spelers die de Season Pass gaan kopen zullen de map dus ook kunnen downloaden.

Daarnaast heeft hij wat verteld over de competitieve modus in Advanced Warfare. Deze modus zal namelijk hetzelfde werken als League Play in Call of Duty: Black Ops 2. De modus kent maandelijkse seizoenen en elke maand moet je dus zo goed mogelijk presteren. Leuk detail is dat je elke maand, wanneer het seizoen is afgelopen, een nieuw item voor je uitrusting krijgt dat gebaseerd is op jouw resultaten van die maand.