Afgelopen vrijdag dook het gerucht op dat PS4 firmware update 2.00 voor de release van Driveclub zou gaan verschijnen, maar die kans blijkt nu klein te zijn. Via Twitter heeft de game director van Driveclub, Paul Rustchynsky, aangegeven dat het geruchten zijn waar geen waarheid in zit.

PlayStation Blog manager Fred Dutton ging op het PlayStation Blog nog wat ‘dieper’ op de firmware update in door te stellen dat hij niet concreet kon zijn, maar dat de update ‘om de hoek’ staat, wat suggereert dat deze zeer snel gaat verschijnen.

“I can’t comment on new hardware features today, other than to say that [updates] are always in the works – as previously announced there’s a big PS4 update just round the corner that we’ll be talking more about soon.”

Driveclub is vandaag verschenen in Noord-Amerika en zal morgen in Europa verschijnen dus daarmee is de kans dat de firmware update nog voor de release verschijnt nihil, zoals Rustchynksy ook al aangeeft. Wel zullen we binnenkort meer gaan horen, aldus Fred Dutton. Het zal in ieder geval niet lang meer duren.