Volgende maand verschijnt LittleBigPlanet 3 en nu heeft Sony via het officiële PlayStation Blog bekendgemaakt dat stemacteur Nolan North (Drake van Uncharted) en acteurs Hugh Laurie (House) en Stephen Fry (Blackadder) hun stem aan de game hebben verleend. Tevens is er een video vrijgegeven waarin je onder andere kan zien hoe Hugh Laurie de stem voor zijn personage inspreekt.

Stephen Fry vertolkt de rol van ‘algemene verteller’ en Hugh Laurie kruipt met zijn stem in de huid van het personage genaamd Newton. Helaas is niet bekendgemaakt welke rol Nolan North voor zijn rekening heeft genomen. Enkele andere acteurs die hun stem aan de game verleenden zijn: Peter Serafinowicz (Shaun of the Dead), Simon Greenall (Alan Partridge, Wimbledon) en Tara Strong (My Little Pony: Friendship is Magic, The Fairly OddParents).

Tot slot wordt er nog gehint naar een bekend personage uit de LittleBigPlanet serie die ook in dit derde deel een rol zal hebben. Het zal niet al te lang meer duren eer we erachter komen om welk personage dit gaat, LittleBigPlanet 3 verschijnt namelijk volgende maand al voor de PlayStation 3 en PlayStation 4.