Voor sportliefhebbers is dit een heerlijke tijd, aangezien zo’n beetje alle competities weer zijn begonnen of op het punt van beginnen staan. Daarnaast betekent dat ook weer een nieuw seizoen sportgames en ook NBA 2K laat 2015 niet aan zijn neus voorbij gaan. NBA 2K15 ligt aanstaande vrijdag in de winkels en zoals de trailer al aangeeft: #YourTimeHasCome.

Deze bijzonder spectaculaire trailer stoomt je klaar voor alles wat je kunt verwachten met dit nieuwe deel en laat je ook even smullen van de slow-motion beelden. De makers vertellen jou wat er dit seizoen allemaal verbeterd is en schromen een beetje arrogantie zeer zeker niet.

‘De grootste concurrent voor ons dit jaar waren wij zelf’, is een uitspraak die we vrij snel voorbij horen komen. Toegegeven, de franchise is inderdaad het beste wat je op basketbal gebied kunt krijgen. Dit jaar zijn er vooral veel nieuwe animaties (5000!), een verbeterd defensiesysteem, mooiere graphics en veel meer emotie bij de spelers. Het lijkt wederom een spektakel te worden.