Grand Theft Auto V is ondertussen al een lange tijd uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360, maar in november komt de game dan eindelijk ook naar de nieuwe generatie consoles. De game staat gepland voor een release op 18 november op de PlayStation 4 en Xbox One, maar de kans bestaat echter dat de PlayStation 4 versie twee weken eerder verschijnt.

De Duitse website GamePlane meldt namelijk dat de PS4 versie van Grand Theft Auto V voor een korte tijd te pre-orderen was in de PlayStation Store. De game werd snel offline gehaald, maar er zijn nog afbeeldingen beschikbaar van hoe het eruit zag in de downloadlijst. Hier staan enkele interessante details bij.

Er staat namelijk bij dat de PlayStation 4 versie van GTA V op 4 november uitkomt en dit is dus precies twee weken voor de geplande releasedatum van 18 november. Mogelijk zal de game dus twee weken eerder uitkomen dan op de Xbox One.

Verder valt er te zien dat er, naast de reeds aangekondigde geldbonus, nog verschillende andere pre-order bonussen zullen komen. Het is nu afwachten tot Sony of Rockstar Games meer duidelijkheid geeft over de releasedatum van Grand Theft Auto V op de PlayStation 4.