Lindsay Lohan en Rockstar, het is een wat treurig verhaal waarbij het vooral lijkt op aandacht vragen, want deze aan lager wal geraakte actrice heeft Grand Theft Auto V aangeklaagd vanwege haar gelijkenissen met een bepaald personage in de game. Dit speelt al veel langer, maar nu heeft mevrouw Lohan de huidige aanklacht nog eens verder uitgebreid.

De aanklacht was aanvankelijk 45 pagina’s, maar bestaat nu uit maar liefst 67 pagina’s en dat is te danken aan meer punten waarop de aanklacht is uitgebreid. Lohan claimt namelijk nu ook dat de meid (zie afbeelding hierboven) een ‘look-a-like model’ is dat is gebruikt om ‘evoke the persona and image’ van haar na te bootsen.

Kortom, het gaat niet meer om alleen een gesuggereerde cameo in de game, het is ook het meisje op de disc van de game en het meisje dat gebruikt werd in campagne uitingen rondom GTA V, alles is op Lohan gebaseerd.

“The Defendants were in the business of selling games as opposed to artists displaying artwork in galleries for profit where unauthorized images or portraits of individuals were reproduced in limited editions as opposed to the mass production for commercial promotion and financial gain.”

Oh… als je zin hebt om de volledige aanklacht eens door te lezen, dat kan hier. Veel plezier!