Far Cry 4 verschijnt over ruim een maand en zoals we van een Far Cry game mogen verwachten kunnen we weer enorm veel doen in een open wereld. Naast de reguliere verhaalmissies kent de game ook tal van zijmissies en andere activiteiten in de spelwereld.

Het is dan ook niet zo gek om aan te nemen dat we heel wat uren in Far Cry 4 kunnen steken en een fan besloot hiernaar te vragen op Twitter. Creative director Alex Hutchinson van Ubisoft beantwoordde deze vraag door te vertellen dat de speelduur afhangt van de hoeveelheid zijmissies en activiteiten je doet naast de verhaalmissies. Hutchinson sloot zijn antwoord af met een schatting van gemiddeld 35 uur om alles in de wereld van Far Cry 4 te voltooien.

Naast de singleplayer, die dus aardig wat uurtjes in beslag zal nemen, en de coöp-modus waarin je met twee spelers op pad gaat in de spelwereld kent Far Cry 4 ook nog een multiplayer, maar deze is tot nu toe nog helemaal in nevelen gehuld, dus we weten nog niet echt wat we hiervan kunnen verwachten. Hutchinson meldde via Twitter dat hier snel verandering in zal komen, aangezien de multiplayer spoedig onthuld zal worden.

Zodra er meer bekend is over de multiplayer van Far Cry 4 zal je het natuurlijk op PSX-Sense lezen.