Scorestreaks vormen al jaren een belangrijk onderdeel van de multiplayer-ervaring van Call of Duty en met het nieuwste deel, Advanced Warfare, zal dit niet anders zijn. Door veel punten te scoren binnen één leven, zal je beloond worden met bijvoorbeeld een UAV of een helikopter.

In Call of Duty: Advanced Warfare zullen de Scorestreaks weer net even iets anders werken dan in de voorgaande delen en in de bovenstaande video legt Michael Condrey van Sledgehammer Games alle veranderingen uit. Zo kom je alles te weten over de werking van Scorestreaks in Advanced Warfare.

Eén van de veranderingen is dat Scorestreaks nu opgenomen zijn in het Create-a-class systeem. Dit geeft je de vrijheid om bijvoorbeeld met maar liefst vier Scorestreaks te spelen, maar het is ook mogelijk om geen enkele te kiezen, waardoor je bijvoorbeeld weer een extra wapen kan kiezen.

Daarnaast is het met Advanced Warfare voor het eerst in de geschiedenis van Call of Duty mogelijk om Scorestreaks aan te passen, door middel van zogeheten Modules. Hierdoor heb je iets meer punten nodig om een bepaalde Scorestreak te halen, maar deze heeft dan wel extra functies.

Call of Duty: Advanced Warfare ligt vanaf begin november in de winkels voor onder andere de PlayStation 3 en PlayStation 4.