http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5440f0a8716e1.jpg

Sommige mensen willen wel heel erg graag een Half Life 3, zelfs zo graag dat ze er een crowdfunding campagne voor hebben opgezet. Het doel is om met deze campagne de werknemers van Valve te overtuigen om Half Life 3 uit te brengen. Wanneer het duo $3.000 dollar weet te verzamelen zullen ze een Google AdWord campagne starten die alle 300 werknemers van Valve als doelgroep gebruikt met de advertentie ‘We Want Half-Life 3’.

Redden ze het om $9,000 te behalen? Dan zal er een truck met enorme billboard voor het Valve hoofdkantoor in Washington komen te staan met de zelfde tekst, ‘We Want Half-Life 3′. Hier houdt de ambitie niet op, met $45.000 wil men Gabe Newell look-a-likes inhuren om in Valve’s HQ te gaan staan met t-shirts waarop ook weer dezelfde tekst naar voren komt.

Mocht het geheel een enorm succes worden en de $150.000 behalen, dan zal er een concert worden gehouden in Seattle met de grootste namen in videogame muziek en zullen alle fans en Valve-werknemers hiervoor uitgenodigd worden. Het gehele project heeft ook nog een video-trailer, deze kun je hieronder bekijken.

Doneren voor dit project? Dat kan hier.