Gisteren maakte de wereld kennis met Hatred, de nieuwste game van de Poolse indiestudio Destructive Games. Hatred werd meteen een veelbesproken game, door het feit dat je in de game een massamoord moet plegen zonder verder enig verhaal of ander doel. Op het internet werd er flink gediscussieerd en ook in de reacties op ons artikel over Hatred bleek dat de game in ieder geval erg omstreden is.

Hatred werd gisteren dus aangekondigd, maar staat nu alleen op de planning voor de PC. De mensen van PlayStation Universe besloten om de ontwikkelaar te benaderen met de vraag of Hatred ook de overstap zal maken naar de consoles. Destructive Games antwoordde hierop door te zeggen dat de studio het graag zou willen, maar dat het team daar op dit moment te klein voor is. Even doorvragen leidde tot de conclusie dat als de game een succes wordt op de PC, er waarschijnlijk ook een versie voor op de consoles zal komen.

Wie weet kunnen we in de toekomst dus ook op de PlayStation 4 aan de slag met Hatred. Hoewel sommige mensen dit goed nieuws vinden, zullen de meeste mensen hier niet echt op zitten te wachten. De toekomst zal uitwijzen of een game als Hatred aan zal slaan bij de consumenten of niet.