Ontwikkelaar Bossa Studios is bekend van Surgeon Simulator. Deze game verscheen eerst op PC, maar kwam eerder dit jaar ook uit op de PlayStation 4. De game zat vol humor en het geheel was ook niet enorm serieus. Toch was de game gewoon erg vermakelijk en leuk om eens met vrienden te spelen. Bossa Studios heeft dit weekend hun nieuwste game onthuld.

De titel van de game is I am Bread. Zoals de titel al doet vermoeden speel je in deze game als een snee brood. Echt waar. In I am Bread word je als boterham losgelaten in een huis en daar speelt het avontuur zich af. Je kan op allerlei verschillende plekken komen, waaronder bijvoorbeeld het fornuis, op een ventilator of in de wasmachine. Niks is te gek in I am Bread.

De aankondiging ging gepaard met een knotsgekke trailer, die je boven dit bericht kan bekijken. Bossa Studios heeft helaas niks verteld over de platformen waarom I am Bread gaat verschijnen. Het zou dus kunnen dat de game ook op de PlayStation 4 verschijnt, maar dat is nog niet zeker.