Far Cry 4 krijgt zoals elke andere Ubisoft game ook een Season Pass en hiermee krijg je na aanschaf toegang tot alle downloadbare content die er voor de game na de release zal verschijnen. De inhoud van de Season Pass is inmiddels bekendgemaakt en hieronder alle details.

  • The Syringe – Vanaf launch beschikbaar. Houd een geheim en gevaarlijk recept uit de handen van Pagan Min en zorg ervoor dat hij het niet tegen de rebellerende troepen gebruikt. Speelbaar in singleplayer en coöp.
  • Escape from Durgesh Prison – Ajay en Hurk zijn gevangen genomen en gemarteld in Yuma’s gevangenis. Ontsnap en overleef, samen met een vriend.
  • Hurk Deluxe Pack – Vijf missies, speelbaar in singleplayer en coöp, inclusief Yak Farm, Blood Ruby, en Hurk’s Redemption. Gebruik een arsenaal van wapens inclusief het harpoengeweer van Hurk.
  • Overrun – Speel als Rakshaha of Golden Path in deze PvP-modus en beheers een aantal neutrale locaties, verspreid over het landschap van Kyrat, om ze te beschermen van jouw tegenstanders.
  • Valley of the Yetis – Ajay’s helikopter is neergestort op een onvergevensgezinde bergrichel van de Himalayas. Ontdek de bevroren landschappen en vind gereedschappen om je kamp te beschermen van een gevaarlijke cult wanneer het nacht wordt. Met singleplayer- en coöp-opties speel je niet alleen, maar in de donkerste grotten heb je meer te vrezen dan de cult, terwijl de yeti’s hun prooi stalken.

De Season Pass kost €29.99 en hiermee heb je toegang tot alle bovenstaande content. Je kunt eventueel nog goedkoper uit zijn (€10.- besparing) als je de Far Cry 4 Gold Edition reserveert. Deze editie bevat namelijk de Season Pass en dat tegen een scherpe prijs. Deze zal enkel via Uplay of het PlayStation Network te verkrijgen.