Boxshot onthuld van Prince of Persia: The Forgotten Sands

Prince of Persia is misschien één van de bekendste franchises ter wereld. Het begon op een floppy disk met de game in 2D. Het laatste deel uit de franchise dat is gereleased was een aparte Prince of Persia door onder andere de stijlverandering. Deze game werd namelijk cell-shaded, je kan het vergelijken met de stijl van Borderlands.

Nu komt uitgever Ubisoft terug met een nieuwe Prince of Persia. Namelijk, Prince of Persia: The Forgotten Sands. Inmiddels is hier de Europese boxshot van vrijgegeven. Zoals je hieronder kunt zien heeft de game een PEGI rating van 16+ en uiteraard keert de prins weer terug.

10 reacties

 1.    113 XP
  micordegrood's avatar

  mwa vind hem een beetje tegenvallen moet ik eerlijk zeggen. (zacht uitgedrukt)

 2.    337 XP
  dicapo's avatar

  Ik vind m ook niet mooi

 3.    488 XP
  tigertijger's avatar

  uhm ja de cover past bij de titel maar echt vet is anders maar gellukig koop ik spellen niet alleen voor een vette cover 😛

 4.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Hahah zo te zien wordt het weer normaal 😀 en je krijgt PoP weer die je ook voor de PSP had 😉

 5.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  Dit wordt de ‘filmgame’ die uit moet komen met de film waarin Jake Gyllenhaal de prins speelt…hopelijk is dit wel gewoon een goede filmgame en niet zo’n licensie vehikel.. Ook ben ik blij dat zijn hoofd niet te zien is op de box shot..ik bedoel: jake Gyllenhaal als Prince of Persia? WTF!

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vind het echt lelijk, totaal niet mijn stijl.

 7. Anoniem -   
  tom's avatar

  veel lelijker dan dit gaat het dus nooit worden:P
  Behalve Duke Nukem Forever Dan !!!

 8. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @rufuzmitchell: Nee klopt niet, de film waar jij het over hebt is een verfilming van Prince of Persia: The Sands of time.. dit is the forgotten sands:P

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  echt lelijk man

 10.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  @GlobalSoldier: Oh Ok, ik dacht echt dat de nieuwste PoP game de filmversie zou worden…my bad! Op zich nog beter ook,want filmgames zijn vaak niet heel goed te noemen,dus als deze game gewoon los van de film staat ben ik ineens een stuk geinteresseerder!