Turtle Beach is een uitstekende producent van headsets die onder andere ook producten voor de PlayStation 4 maakt. Dit najaar zullen er een aantal nieuwe modellen gaan verschijnen en deze modellen zijn nu officieel aangekondigd.

Het betreft in totaal drie nieuwe headsets die gaan uitkomen en dit zijn de Ear Force Stealth 400, Ear Force Stealth 500P en de Ear Force Elite 800. Al deze headsets zullen draadloos zijn en kennen een ingebouwde oplaadbare batterij die meegaat tot 15 uur.

Het is daarbij ook mogelijk om de headsets via een kabel te verbinden met de PlayStation Vita of andere mobiele apparaten. De Ear Force Elite 800 is echter een wat meer ‘premium’ model en daarmee hoef je niet met kabels aan de gang te gaan, deze heeft namelijk de optie om met je telefoon te verbinden via Bluetooth.

Verder hebben de Stealth 500P en Elite 800 DTS Headphone:X 7.1 surround geluid en dat moet het tot weergaloze headsets maken met fantastisch geluid dat natuurlijk te gebruiken is voor games, muziek en films. Afsluitend, de Elite 800 beschikt ook nog over een onzichtbare microfoon en actieve ruisonderdrukking waarbij achtergrondgeluiden worden weggefilterd.

Wat de headsets gaan kosten is nog niet bekendgemaakt. Zodra de headsets verschijnen mag je natuurlijk hier op PSX-Sense een review verwachten. Op de E3 eerder dit jaar nam Roel al even een kijkje bij deze nieuwe headsets, zie hier onze video reportage.