Het mag dan wel geen PlayStation spel zijn, maar toch mag de volgende optie niet onderschat worden als het gaat om het hebben van uren speelplezier. We weten natuurlijk allemaal hoeveel plezier je kunt hebben aan de nieuwste GTA, Fifa, NBA 2K15 en Call of Duty, maar eigenlijk is er een volledig segment op het gebied van spellen die zwaar onderschat wordt.

Misschien zal je als diehard fan van Assassin’s Creed twee keer moeten nadenken over het spelen van een simpel 2D spel, maar de toegevoegde dimensie van het winnen en verliezen brengt enorm veel adrenaline met zich mee. We hebben het in dit geval over het spelen op Unibet, een plek waar je uren zoet kan zijn zonder te hoeven wachten op het online komen van je vrienden die beloofd hadden om Fifa te spelen.

Op Unibet is het spelaanbod bijna overweldigend, aangezien er zo enorm veel spellen mogelijk zijn in de setting van een casino. Tot de populairste spellen behoren oude bekenden als blackjack, roulette, fruitautomaten en natuurlijk het mega populaire pokerspel. Je kunt al deze spellen spelen zonder een verplichte inzet, en zo raak je spelenderwijs bekend met de materie.

Als je een favoriet spel gevonden hebt is het aan te raden het eens voor echt geld te proberen, want je bespaart immers wat je normaal gesproken aan een nieuw PlayStation spel zou uitgeven. Met zo’n bedrag kun je weken, zo niet maanden, spelen en dagelijks kans maken op zeer diverse jackpotten. Er is bijvoorbeeld een fruitautomaat die je kans geeft een reis te winnen naar de Unibet Open, het populaire pokertoernooi dat vier keer per jaar wordt georganiseerd.

Naast dit alles is het goed om te weten dat het spelen van deze spelen zeer veilig is, want Unibet accepteert iDeal en geeft je de mogelijkheid direct naar je bankrekening uit te laten betalen.