Call of Duty: Advanced Warfare ligt over iets meer dan een week in de winkels en met deze aanstormende release kan een leuk feestje natuurlijk niet uitblijven. Dit jaar pakt Activision het wat minder grootschalig aan, maar dat neemt niet weg dat het weer een gezellige boel zal worden.

Een gezellige boel waar jij bij kan zijn! Want in samenwerking met Activision geven we een set van twee kaarten weg die je toegang geven tot dit evenement. We geven deze set kaarten aan één persoon die een vriend of vriendin mee mag nemen. Reageer bovendien snel, want de prijsvraag loopt tot aanstaande dinsdag.

Details:

  • Datum: zondag 2 november
  • Locatie: IGN BLX studio in Haarlem
  • Tijd: Vanaf 20.00 uur tot middernacht

Wat gaan we op dit evenement doen? De game is natuurlijk speelbaar en jij krijgt de kans om de hele avond al met de game aan de slag te gaan. Daarnaast zijn er ook nog eens toffe prijzen te winnen en als kers op de taart krijg je de game op een platform naar keuze mee naar huis. Uiteraard zijn hapjes en drankjes verzorgd! Hieronder wat je moet doen om kans te maken op een set kaarten voor dit toffe evenement:

Laat ons weten waarom wij jou mee moeten nemen naar dit evenement!

Wees creatief en stuur je reactie in via de onderstaande stappen. Vermeld daarbij je nickname en je geboortedatum. Belangrijk: Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om deel te kunnen nemen aan de prijsvraag. Helaas mogen we iedereen die jonger is dan 18 jaar niet meenemen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'CoD: Advanced Warfare'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met dinsdag 28 oktober. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.