Via het PlayStation Blog heeft ontwikkelaar Eastasiasoft, onder andere bekend van de RPG Rainbow Moon, een nieuwe game onthuld. Het gaat hier om Lost Sea, een 3D strategie-actiegame die zich afspeelt in de Bermudadriehoek.

In Lost Sea zal je op deze locatie belanden nadat je vliegtuig is neergestort. Aan jou de taak om een team van overlevenden te vormen en de omliggende eilanden te onderzoeken. Elk eiland heeft tal van geheimen; van mysterieuze en dodelijke wezens tot aan relikwieën die je in jouw voordeel kan gebruiken.

Tijdens het spelen van de game zal je goed na moeten denken over situaties. Om verder te komen in de game moet je keuzes maken. Kies je er bijvoorbeeld voor om een beter pantser voor je crewleden te kopen, of kies je liever voor fakkels die bescherming bieden in de nacht? Stuur je één van je leden weg om voedsel te verzamelen of blijf je liever als groep bij elkaar? De keuze is aan jou in Lost Sea.

Lost Sea komt volgend jaar uit voor de PlayStation 4. De game staat momenteel niet in de planning voor de PlayStation Vita, maar de ontwikkelaar gaf wel aan deze versie te overwegen wanneer de vraag hiernaar groot genoeg is. De aankondiging ging gepaard met een eerste trailer. Deze kan je bovenaan dit bericht bekijken.