Met Call of Duty: Advanced Warfare krijgen we niet alleen weer een nieuw shooter binnen het Call of Duty universum voor onze kiezen, maar krijgen ook weer te maken met nieuwe DLC wat we verdeeld over vier verschillende pakketten kunnen gaan downloaden. Deze vier pakketten zullen, zoals we gewend zijn, het komende jaar weer één voor één gaan verschijnen en je kan er natuurlijk voor kiezen om ze los van elkaar aan te schaffen.

Voordeliger is het echter wanneer je gelijk besluit om de Season Pass te kopen. Zo koop je gelijk alle pakketten en krijg je € 10,- korting op de aanschafprijs ten opzicht van wanneer je elk pakket los koopt. Tevens krijg je direct toegang tot de multiplayer map Atlas Gorge. Deze zal direct beschikbaar zijn bij de lancering van de game, verder krijg je ook nog de beschikking over extra wapens.

Interessant zijn de namen van de vier mappacks, welke je aan het eind van de officiële trailer hierboven te zien krijgt. De eerste mappack heet Havoc en verschijnt in januari. Het tweede pakket draagt de naam Ascendance, het derde Supremacy waarna er uiteindelijk afgesloten zal worden met het vierde pakket, Reckoning. Elke keer zal de content 30 dagen na de release op de Xbox platformen verschijnen op het PSN.