Aanstaande weekend wordt er een alpha-test gehouden voor Evolve, de opkomende shooter van ontwikkelaar Turtle Rock Studios en uitgever 2K Games. Om hier aan mee te doen moet je PSX-Sense goed in de gaten houden, want we gaan later vandaag veel codes weggeven!

Voor aanvang van deze alpha-test hebben 2K en Turtle Rock Studios nu meer uitleg gegeven over het character en player progression systeem waarmee je aan de slag zal gaan. Zo zal je aankomend weekend met acht van de twaalf hunters en met twee monsters kunnen gaan spelen. Je zult tijdens het spelen met je personage progressie kunnen boeken door vaardigheden, wapens en speciale eigenschappen van dat personage te verbeteren. Heb je je personage volledig geüpgraded, dan speel je automatisch de volgende vrij. Dit geldt voor zowel de hunters als voor de monsters.

Daarnaast kunnen spelers opklimmen en zo een hogere rang behalen, hiermee kunnen ze weer extra perks verdienen die voorafgaand aan elk potje kunnen worden ingezet. Voor nog meer informatie over het progressie systeem kan je hier terecht. De Evolve alpha start komend weekend voor onder andere PlayStation 4.