Met de release van Call of Duty: Advanced Warfare die nu heel dichtbij is komt er steeds meer informatie over de game naar buiten, afkomstig van gelukkige gamers die al een exemplaar van de shooter in handen hebben. Verschillende van hen zouden een update hebben ontvangen die de modus ‘Ground War’ toevoegt aan de playlist.

Tevens zou blijken uit de gelekte box-art voor de zowel de PlayStation 3 als Xbox 360 versie dat de multiplayer op die platformen met maximaal twaalf personen te spelen is, net zoals dit bij Call of Duty: Ghosts het geval was. Aangezien je Ground War normaal gesproken met achttien personen tegelijk online speelt, lijkt het erop dat deze modus zal ontbreken in de PS3 en Xbox 360 versie van Call of Duty: Advanced Warfare.

Tot slot wordt er melding gemaakt dat de servers al live zijn, dit om getest te worden voordat iedereen komende maandag online zal gaan. Mocht je alvast tot een van de gelukkigen behoren die de game in handen heeft weten te krijgen, dan kan je dus al online gaan. Onthou daarbij wel dat het embargo nog steeds van kracht is en dat het verboden is om al gameplay te gaan streamen.