Toen The Crew, de aankomende racegame van Ubisoft, werd uitgesteld, liet het bedrijf weten met een tweede gesloten beta te komen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een tijdje terug werd er al een beta gehouden op deze platformen, maar om nog meer feedback te verkrijgen en verschillende zaken te testen zal er dus opnieuw een test gehouden worden. Ubisoft heeft nu meer details omtrent de tweede beta gegeven.

De tweede beta van The Crew zal plaatsvinden van 6 tot en met 10 november. In deze beta kunnen we de gehele map verkennen en in twee van de vijf regio’s uitdagingen voltooien. Ook zullen er PvP lobbies aanwezig zijn, mocht je een beetje competitief ingesteld zijn. Als laatste zijn twee van de vijf ‘spec classes’ beschikbaar om te customizen, te weten Street en Dirt.

Zoals gezegd, de beta van The Crew is gesloten, wat betekent dat je een code zal moeten hebben om mee te doen. De inschrijvingen zijn nu geopend, dus geef je hier snel op en wie weet kan jij over een week deelnemen aan de beta van The Crew!