Ondertussen zijn we minder dan een maand verwijderd van de release van LittleBigPlanet 3 op de PlayStation 4 en PlayStation 3. De game zal namelijk aan het einde van deze maand uitkomen en in aanloop naar de release heeft ontwikkelaar Sumo Digital enkele interessante details vrijgegeven over extra content voor de game.

Alle DLC die je namelijk hebt gekocht voor de originele LittleBigPlanet en LittleBigPlanet 2, zal te gebruiken zijn in LBP 3. Het gaat hier bijvoorbeeld om Level Packs en alle aangeschafte outfits voor Sackboy. Daarnaast zijn alle goodies (bijvoorbeeld kostuumonderdelen, materialen, objecten en muziek) die je in de vorige twee games hebt verzameld overdraagbaar. Je kan al deze content opnieuw downloaden via de in-game store en weer gebruiken in het derde deel van de populaire franchise.

Erg leuk nieuws voor de trouwe LittleBigPlanet fans die de vorige delen hebben gespeeld. Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van LittleBigPlanet 3, dan kan je bovenstaande video nog even bekijken. Hierin wordt Swoop, één van de drie nieuwe vrienden van Sackboy, nader bekeken.

LittleBigPlanet is vanaf 26 november te koop voor de PlayStation 4 en PlayStation 3.