http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5446c2f7275f0.jpg

Bij PSX-Sense hebben we op het moment min of meer last van een kleine kater, gisteren hebben we namelijk een feestje gehad in Haarlem ter ere van de Call of Duty: Advanced Warfare launch. Het was als vanouds gezellig en drank vloeide rijkelijk, dus we hebben ons goed weten te vermaken. Zo’n feestje is leuk en aardig, maar het draait natuurlijk allemaal om de game. Je hebt vast al gemerkt dat enkele sites al hun review online hebben staan en wij nog niet. Dit komt door het feit dat we dit jaar niet aanwezig waren tijdens het review evenement in Londen. Onze review kun je dan ook woensdag verwachten terwijl we zelf lekker thuis op de bank de game aan het doorspelen zijn.

Nu hebben we al heel wat uurtjes doorgebracht met de game en persoonlijk kan ik zeggen dat ik aangenaam verrast ben dit jaar. Activision weet met Advanced Warfare (eindelijk) wat nieuws te doen en hoop ergernissen zijn aangepakt. De toevoeging van de exoskeleton is minder erg dan ik aanvankelijk gedacht had, sterker nog, het is eigenlijk best wel tof. Wel merk ik dat wanneer andere spelers zo’n super-jump doen ze een beetje haperen in de lucht, wat het afknallen redelijk lastig maakt.

Verder ben ik ook erg tevreden over hoe de game eruit ziet, een hele flinke verbetering ten opzichte van Call of Duty: Ghosts. Ook merk ik nauwelijks framedrops en merk je gewoon dat de game een stuk stabieler is dan het hoopje verdriet wat Ghosts was. Uit het PC-kamp hoor ik ook veel positieve klanken dat deze versie veel en dan ook veel beter loopt dan Ghosts. Positief dus. We zijn dan ook erg benieuwd wat jullie als community van de game vinden en of het enthousiasme wat je overal terugziet in recensies en fora ook hier op PSX-Sense aanwezig is. Laat het ons weten in de comments, we zijn namelijk erg benieuwd!